Duunia voi tehdä missä vaan, ja Lahdesta pääsee 51 minuutissa kentälle, 60 minuutissa satamiin ja 48 minuutissa Helsinkiin!

Miten yritykset ovat valinneet Lahden seudun sijainnikseen? Tutustu yritysten tarinoihin: www.lahtibusinessregion.fi

 

M-Eazy Music takoo listahittejä ja manageroi Suomen suurimpia viihdevaikuttajia

Simo Pirhonen tuottaa musiikkia ja tapahtumia M-Eazy Musicilla, joka pitää sisällään musiikin tuotantoyhtiön, levymerkin, kustannusyhtiön sekä ohjelmatoimiston. ”Lahti on meidän koti, mutta musiikkia tuotetaan myös lahden toisella puolla Los Angelesissa."

Yrityksen tähtikaartiin kuuluvat muun muassa Evelina sekä Nikke Ankara ja yrityksen perustaja Henri "MGI" Lanz on työskennellyt muun muassa Justin Bieberin, Kylie Minoguen ja Sian kanssa.

Lue täältä, miten Lahden studiosta ponkaistaan maailmalle!

 

3D-tulostus on arkipäivää – lahtelainen Materflow tekee siitä kansainvälistä bisnestä

Materflow tekee tulostusta kansainvälisille markkinoille valtavalla kasvulla. "Kasvu on ollut joka vuosi 100 prosentin luokkaa, tavoitteena on aina pyrkiä tuplaamaan edellisvuosi”, Materflow'n toimitusjohtaja Mark Poutanen iloitsee.

"Lahdesta pääsee lentokentälle ja satamiin yhtä hyvin ja nopeasti kuin Helsingistäkin. Meidän tuotteet lähtevät Lahdesta eteenpäin niin kumipyörillä kuin lentorahtinakin, joten keskeinen sijainti on meille a ja o.”

Lue Markin ja Materflow'n tarina täällä!

 

Sijoita yritystoimintasi Lahteen, saat Lahti All Inclusive palvelut käyttöösi!

Olit sitten aloitteleva tai laajentava yritys, me pidämme huolen, että sijoittumisesi Lahden seudulle on mahdollisimman helppoa. Tarjoamme yrityksellenne tarpeitanne vastaavan, räätälöidyn All Inclusive -palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme sijoittuvalle yritykselle!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region -nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

#businesscityneverstops #lahtibusinessregion

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri