Gymstick syntyi puolivahingossa – nyt tuotetta on myyty jo miljoona kappaletta

Urheiluvälinevalmistaja Gymstick porhaltaa kovalla vauhdilla kansainvälisillä markkinoilla, kotipaikkanaan Lahti. Kaikki lähti omasta innovaatiosta – nyt tuotevalikoima kattaa lähes 300 tuotetta ja vientiä on yli 40 maahan.

Tutustu maailmalla onnistuneen Gymstickin tarinaan täällä!

 

Tuotteissamme näkyy molempien intohimo vaatteisiin, eettisyyteen sekä liikunnallisuuteen ja hyvinvointiin

Joskus kahden tuntemattoman kohtaaminen aiheuttaa jotain suurempaa. Urheiluvaatemerkki NÉPRAn ideologia ei perustu sesonkeihin vaan kestäviin, yli trendien kestäviin materiaaleihin ja tyyleihin. Vastassa ovat maailman suurimmat sporttivaatemerkit.

Lue täällä miten Népra sulautuu muuttuvaan maailmaan omaa ideologiaansa noudattaen!

 

Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille!

Lahden seudulta löytyy paljon menestystarinoita, ja mukaan mahtuu uusia. Gymstickin, Népran ja muiden alueemme yritysten tarinoihin pääset tutustumaan nettisivuillamme:

www.lahtibusinessregion.fi

 
     
 
Welltech Lahti – Löydä kumppanisi hyvinvointialan kärkiosaajista

Hyvinvoinnin ympärille kasvanut liiketoiminta on globaalisti yksi voimakkaimmin kasvavia toimialoja. Lahden seudulta löytyy useita menestystarinoita, joilla ylläpidetään ja parannetaan ihmisen toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua.

Etsitkö yhteistyökumppaneita, alihankkijoita tai tuote- tai palvelutoimittajia? Welltech Find toimijahaun avulla pääset tutustumaan tarkemmin alan kärkiosaajiin.

     
     


Me Lahden Seudun Kehitys LADECissa tarjoamme sijoittumisesta kiinnostuneelle yritykselle räätälöidyn Lahti All Inclusive palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

Kiinnostuitko? Laittele sähköpostia tai soittele minulle, niin keskustellaan lisää!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri