Business City Never Stops – yritykset puhuvat Lahden seudun puolesta. Lue Suomen parhaan farkkukauppiaan Aleksin ja vanerista kestäviä designtuotteita tekevän Jasmiinan tarinat!

Tutustu myös muiden alueemme yritysten tarinoihin: www.lahtibusinessregion.fi

 

Aleksi Salminen päätti lähteä kansainvälisten jättiketjujen johdosta farkkukauppiaaksi

Lahtelaistunut yrittäjä, Aleksi Salminen, kulki pitkän tien muodin parissa, suurten vaateketjujen johdossa ennen kuin päätti toteuttaa haaveensa ja perustaa yrityksen.

Mooster Denimin tuotteissa näkyy perinteisen vaateteollisuuden arvostus ja vastuullisuus. ”Myymäni merkit ovat laadukkaita sekä kestäviä perinteisiä farkkubrändejä. Vaatteita käytetään ja rakastetaan, niitä huolletaan ja korjataan, kunnes ne menevät rikki. Vastuulliseen yrittäjyyteen kuuluu myös korkealaatuinen palvelu sekä asiakkaista huolehtiminen.”

”Lahden Rautatienkadulla yrittäjät pitävät yhtä ja täällä on hyvä meininki,” Salminen kertoo. "Lahti kehittyy koko ajan yhä monipuolisemmaksi. Uusia yrityksiä syntyy jatkuvasti ja ihmiset ovat ylpeitä lahtelaisuudestaan.”

Lue lisää Aleksi Salmisen ja Mooster Denimin tarinasta täällä!

 

Jasmiina Kolehmaisen käsissä vaneri taipuu kestäviksi design tuotteiksi

Ammattikorkeakoulun yrityskurssilta innoitteen saanut Puine loihtii vanerista kaikkea koruista sisustustuotteisiin. Jasmiina Kolehmaisen yritys on todiste siitä, että suomalainen työ ja materiaalit voivat olla kannattavaa bisnestä.

”En ole katunut yrittäjäksi lähtemistä – meillä menee niin hyvin,” Kolehmainen iloitsee. ”Jokainen kuukausi on entistä parempi ja yhä suuremmat yritysasiakkaat lähestyvät meitä tilauksilla. Ihmisiä kiinnostaa tuotteen tarina ja vastuullisuus, halutaan ostaa kotimaista ja kestävää tuotetta ennemmin kuin halpaa muovikrääsää. Siksi esimerkiksi monet hääkutsutkin halutaan teettää vanerista, niistä jää kestävä ja kaunis muisto."

Tutustu Jasmiina Kolehmaisen ja Puinen tarinaan täällä!

 

Mitä tarkoittaa Lahti All Inclusive sijoittumisessa?

Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille. Me Lahden Seudun Kehitys LADECissa tarjoamme sijoittumisesta kiinnostuneelle yritykselle räätälöidyn Lahti All Inclusive palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen. Valjastamme yrityksellenne asiantuntijatiimin, joka vastaa käytännön asioiden sujumisesta. Palvelu on ilmaista, eikä sido yritystänne mihinkään.

Kiinnostuitko? Laittele sähköpostia tai soittele minulle, niin keskustellaan lisää!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 
Täydellinen sijainti, uskomaton hanavesi ja ihanasti kesyttämätön imago – kyllä Lahti on mainio!

Luuletko edelleen, että Lahden kaupunki on ihan tavallinen vähän yli 100 000 asukkaan suomalaiskaupunki? Väärässä olet.

Me Naiset -lehti kertoo 9 syytä, miksi Lahti on Suomen hienoin kaupunki. Tutustu juttuun tästä!

     
     
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

#businesscityneverstops #lahtibusinessregion

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri