Teemme bisnestä rakkaudesta omaan alaamme. Olemme edelläkävijöitä, ja vastuullisuus on yritystemme arkea. Come join us!

Lahden seudulla toimii mielenkiintoisia ja yllättäviäkin yrityksiä. Tutustu alueemme yritysten tarinoihin! www.lahtibusinessregion.fi

 

Vastuullista lähiruokaa ranskalaisin ottein – Lahdesta löytyy yksi Suomen palkituimmista ravintoloista

Vuoden 2016 ravintolaksi valittu Roux ja sen pikkusisko Bistro Popot ovat tuoneet oman mausteensa lahtelaiseen ravintolakulttuuriin.

"Muutimme Lapista Lahteen – Roux on perustettu vuonna 2007 ja siitä asti ollaan viihdytty,” toimitusjohtaja ja ravintoloitsija Kati Häkkinen kertoo. ”Roux on korkealuokkainen ravintola, jossa suomalaiset, lähituotetut raaka-aineet yhdistetään perinteiseen ranskalaiseen keittotaitoon. Rouxin vuonna 2016 perustettu pikkusisko, Bistro Popot on bistro, joka tarjoilee tasokasta ruokaa rennolla otteella. Ravintolat eivät kilpaile keskenään, vaan täydentävät toisiaan. Me haluamme tuoda erilaisia ja ihania ravintolakokemuksia myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, ihmisten arkeen.”

Häkkiset kokevat Lahden todella hyväksi kaupungiksi toimia yrittäjänä. ”Lahden koko on täydellinen! Sienimetsäänkin pääsee pyörällä ja matka Helsinkiin todella nopea. Tänne on noussut todella aktiivinen sukupolvi uusia yrittäjiä, jotka verkostoituvat ja toimivat keskenään yhteisen kasvun hyväksi.”

Tustustu Kati & Sami Häkkisen ja heidän luotsaamien ravintoloiden tarinoihin täällä!

 

Kahiwa Coffee Roasters paahtaa kahvia ja kehittää viljelyä tuttujen viljelijöiden kanssa

Kiinnostus ja halu parantaa viljelijöiden työ- ja elinolosuhteita sekä maksaa kahvista oikea summa suoraan viljelijöille, ilman välikäsiä, sai Joonas Reinikaisen aloittamaan kahvin maahantuonnin Suomeen.

”Teemme viljelijöiden kanssa tiivistä yhteistyötä, maksamme heille suoraan reilun hinnan kahvista ja kehitämme yhdessä heidän elinkeinoaan. Meille tärkeää on tehdä pitkäjänteistä, läpinäkyvää yhteistyötä, eikä kertaluontoisia ostoja.”

Lue Joonaksen ja vastuullisen kahvipaahtimo Kahiwa Coffeen tarina kokonaisuudessaan täällä!

 

Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille – ota meihin yhteyttä!

Onko yrityksenne laajentamassa – etsittekö kustannustehokkaampia toimitiloja, aktiivista yritysverkostoa ja sitoutuneita työntekijöitä?

Tarjoamme yrityksellesi tarpeitanne vastaavan, räätälöidyn kokonaispaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen. Tutustu tarjoamaamme Lahti All Inclusive -sijoittumispalveluun!

Laittele sähköpostia tai soittele minulle, niin keskustellaan lisää!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

#lahtibusinessregion #businesscityneverstops

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri