Materiaaliboksi Lahden seudun esittelyyn

Haluatko esitellä Lahtea ja Lahden seutua? Olemme koonneet yhteistyössä Lahti Regionin kanssa alueemme yritysten ja muiden toimijoiden hyödynnettäväksi sähköisen materiaaliboksin. Sitä voi hyödyntää vapaasti Lahden seudun esittelytarkoituksiin, ja esimerkiksi uusia osaajia rekrytoidessa. Materiaaliboksiin on koottu eri materiaaleja: videoita, kuvia, esittelymateriaaleja, esitteitä, uratarinoita ja avoimia työpaikkoja Lahden seudulta. Materiaaliboksi on julkinen, ja se löytyy Lahti Regionin ylläpitämältä LivingLahti-sivustolta. Tutustu ja hyödynnä materiaaliboksia tästä.

LivingLahti-sivusto kokonaisuudessaan toimii hyvänä työvälineenä myös rekrytoiville organisaatioille. Sivustolla esitellään Lahden seudun asumisen, vapaa-ajan, opiskelun ja työn mahdollisuuksia, kannattaa tutustua ja hyödyntää sivustoa!

 

Business City Never Stops – 14 yritystä kampanjoi Lahden seudun puolesta

Lahden seudun yritysympäristön kampanjassa on mukana 14 mielenkiintoista ja uniikkia yritystä, jotka muokkaavat omalla toiminnallaan mielikuvaa Lahden seudusta ja osaltaan luovat uutta yritys- ja kaupunkikulttuuria.

"Lahden seudulla puhalletaan yhteen hiileen ja ollaan valmiita yhteistyöhön. Vallitsevasta ilmapiiristä kertoo sekin, että täällä toimivat yritykset ovat aina valmiita kertomaan Lahden seudusta ja siitä, miksi Lahdesta käsin on hyvä toimia sekä paikallisilla, kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla”, LADECin markkinointipäällikkö Tarja Pellinen kertoo. Lue lisää

Tutustu alueemme yritysten tarinoihin Lahti Business Region nettisivuillamme!

 

Duunitoria kannattaa hyödyntää uusia osaajia rekrytoidessa

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka tavoittaa tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Duunitorilla työpaikkojen ilmoittaminen on maksutonta, joten sitä kannattaa hyödyntää rekrytoinneissa. Tutustu Duunitoriin!

Lahti Regionin ylläpitämän LivingLahti-sivuston Töihin-osioon päivittyy päivittäin Duunitorilla Lahden seudulla avoimena olevat työpaikat.

 

VINKKI OSAAJIEN ETSINTÄÄN: Aarresaari

Kun etsii akateemisesti koulutettuja nuoria, kannattaa hyödyntää Aarresaari-rekrytointikanavaa. Aarresaari on Suomen akateemisten rekrytointipalvelujen muodostama verkosto, johon kuuluvat yliopistoissa toimivat ura- ja rekrytointipalvelut. Verkosto tuottaa palveluja työnantajille, omille yliopistoille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Verkosto toimii samalla sillanrakentajana opiskelijoiden ja työnantajien välillä.

Aarresaari-palvelun kautta julkaistaan kaikki akateemisesti koulutetuille sopivat työpaikat. Vuosittain opiskelijoille julkaistaan yli 5000 työpaikkailmoitusta Aarresaaren kautta. Palvelu on yrityksille maksutonta. Tutustu Aarresaari-palveluun!

*Valokuvaaja: Teemu Leinonen

 
     
 

Osaajien houkuttelussa käytettävät kanavat

Livinglahti.fi -nettisivut
Lahti Business Region -LinkedIn
Team Lahti Region -Facebook

Lisätietoa Lahden seudun asumisesta ja matkailusta | Yritysympäristöstä

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri