Nuorten yrittäjien Preeco.fi muutti Lahteen

Neljä nuorta miestä, kolme kotimaista verkkokauppaa ja noin 12 miljoonan euron yhteenlaskettu liikevaihto. Kärkölästä kotoisin olevat Henrik Viitala ja Juho Horkka sekä yhtiökumppanit Juha-Matti Raappana ja Jani Laitinen perustivat opiskeluaikana Oulussa yrityksen, jonka kotipaikaksi vaihtui vuosi sitten Lahti.

"Lahti tuntui juuri sopivan kokoiselta, viihtyisältä, hintatasoltaan edulliselta ja logistisesti parhaimmalta vaihtoehdolta. Vuosaaren satamaan saapuvat kontit tulevat Lahteen tunnissa ja toimitukset ovat täältä nopeita kaikkialle Suomeen," Henrik Viitala kertoo.

Tutustu Preecon tarinaan tästä!

 

Pohjois-Euroopan suurin sijoittajatapahtuma – Kohtaamispaikka alan sijoittajille ja startupeille

Lahden Sibeliustalossa 13.6.2018 järjestettävässä Cleantech Venture Day -tapahtumassa on vuosien varrella vieraillut yli 420 sijoittajaa ja lavalle on noussut yli 200 startupia, joiden esittelemiin cleantech innovaatioihin on tapahtuman jälkeen investoitu yli 500 miljoonaa euroa. Vuonna 2017 Cleantech Venture Day järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Lontoossa, yhteistyössä Cambridge Cleantechin kanssa.

Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat Cleantech-sektorin ajankohtaisimmat trendit, Foodtech ja Proptech, joiden puiteissa rakennettu tapahtumaohjelma käsittää muun muassa alan huippuasiantuntijoiden esityksiä ja paneelikeskusteluja, lukuisia dealflow sessioita, speed-dating sijoittajatapaamisia sekä lämminhenkisen kokkisodan foodtechin pohjoismaisten tähtien välillä. Cleantech Venture Day käynnistyy Pre-eventillä Helsingissä tiistaina 12.6.

Lue lisää tapahtumasta ja rekisteröidy mukaan!

 

Duunia voi tehdä missä vaan, ja Lahdesta pääsee 51 minuutissa kentälle, 60 minuutissa satamiin ja 48 minuutissa Helsinkiin!

Miten yritykset ovat valinneet sijainnikseen Lahden seudun? Tutustu yritysten tarinoihin: www.lahtibusinessregion.fi

 
     
Toimitiloja hyvien yhteyksien varrella – 45 minuutin päässä Helsingistä

Orimattilan Yrityskeskus Kiinteistö Oy tarjoaa käyttöön monipuolisia ja korkeatasoisia tiloja. Remontoidut ja modernit toimistotilat sopivat kokous- ja toimistokäyttöön sekä kaupan eri alojen toimijoille. Varastointi- ja logistiikkatilat ovat toimivia, ja raskasta kalustoa on mahdollista lastata ja purkaa sisätiloissa.

Kiinnostuitko? Ota minuun yhteyttä!

Jaakko Mattila
Interavanti Oyj
jaakko.mattila@megaareena.fi
0500 494 475

 
     
     

Business City Never Stops!

Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille. Sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä tekee Lahden seudusta erittäin houkuttelevan ympäristön sekä pienille että suurille yrityksille. Me Lahden Seudun Kehitys LADECissa pidämme huolen, että sijoittumisesi Lahden seudulle on mahdollisimman helppoa. Tarjoamme yrityksellenne tarpeitanne vastaavan, räätälöidyn All Inclusive -palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme sijoittuvalle yritykselle, ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

#BusinessCityNeverStops

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri