Meitä inspiroi urheilukaupungin syke ja upea luonto!

Miltä kuulostaa vastuulliset urheiluvaatteet, livegrafiikka urheilukisoihin, vienti ympäri maailmaa tai marginaalilajin muuttaminen ykköslajiksi? Népra, Maisti Digital, Gymstick International ja Herttua Family toimivat liikuntabisneksessä kukin omalla tyylillään ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Näitä yrityksiä yhdistää halu kehua Lahden seutua, mm. sijainti saa kiitosta. Täältä on helppo toimia myös kansainvälisessä bisneksessä. Lue urheilukaupungin yrittäjien inspiroivat tarinat! www.lahtibusinessregion.fi

 

CrossFit Lahti liikuttaa urheilijoita ja Maisti Digital grafiikkaa televisioruudussa

Marko Valkosen yrittäjän luonne on johtanut kahden yrityksen perustamiseen. Maisti Digital tuottaa livegrafiikoita esimerkiksi urheilukisoihin ja konsertteihin. Toinen intohimoyrityksistä syntyi oman harrastuksen pohjalle – CrossFit Lahti oli aikanaan Lahden ensimmäinen boksi.

Tutustu Markon tarinaan täällä!

 

Erikoislajit nousussa – Suomen ainoa freerunningiin keskittynyt treenihalli sijaitsee Orimattilassa

Menestyvän marginaalilajiin keskittyvän liikunta-alan yrityksen syntyminen vaati ainutlaatuista lajituntemusta, turvaverkkoa ja rohkeutta. Herttua Familyn yrittäjäpariskunta Anni ja Sami Perälän tavoitteet ovat korkealla freerunningin tunnettuuden kasvattamisessa ja kehittämisessä. Anni ja Sami ovat perustaneet Orimattilaan Suomen ainoan lajiin keskittyvän treenipaikan.

Lue Samin ja Annin yritystarina täällä!

 

Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille!

Onko yrityksenne laajentamassa – etsittekö kustannustehokkaampia toimitiloja, aktiivista yritysverkostoa ja sitoutuneita työntekijöitä? Lahden Seudun Kehitys LADECin tarjoama Lahti All Inclusive tarkoittaa kokonaisvaltaista palvelua. Tarjoamme sijoittuvalle yritykselle tarpeitanne vastaavan, räätälöidyn All Inclusive -palvelupaketin.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme sijoittuvalle yritykselle, ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region -nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

#lahtibusinessregion #businesscityneverstops

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri