Support Your Local on Petit St Louis -myymälän oma, paikallisuutta korostavan trendin edelläkävijä

Toni Putula pyörittää yhdessä vaimonsa kanssa Petit St Louis lifestyle-myymälää, jossa rakastetaan Lahtea. Liikkeen valikoimassa on oma Support Your Local -merkki, sekä merkkejä, joita ei saa mistään muualta Suomesta.

Kauppa ei ole pelkkä liiketila: "Tila on muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin, meillä on verkkokauppa sekä kauppa-auto, joka vie tuotteita vaikkapa Helsinkiin tai Tampereelle", Putula kertoo.

Tutustu Tonin ja Petit St Louisin tarinaan!

 

Bus Burger on pieteetillä rakennettu aikamatka 50-luvun jenkkidineriin – ja se sijaitsee keskellä metsää

Keskellä Hollolan metsiä tulee vastaan vanha huoltoasema ja keltainen bussi. Bussin sisältä löytyy pala ehtaa 50-luvun Amerikkaa, tähtilipuilla koristeltu diner, josta saa luultavasti Suomen parhaita burgereita 10 minuutin päässä Lahdesta.

Huippusuositun ravintolan lokaatio tuo paikkaan absurdiutta – bussit, Cadillac sekä katolle aseteltu vanha Dodge tuotiin Lahteen New Orleansista. Miljööstä on rakennettu oikea jenkkikulttuurin kehto, joka houkuttaa asiakkaita ympäri Suomea.

Lue Eevan ja Bus Burgerin tarina!

 

Come Join Us – Lahden seudulla on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille!

Sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä tekee Lahden seudusta erittäin houkuttelevan ympäristön sekä pienille että suurille yrityksille. Me Lahden Seudun Kehitys LADECissa tarjoamme sijoittuvalle yritykselle räätälöidyn All Inclusive -palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

Olit sitten aloitteleva tai toimintaansa laajentava yritys, me LADECissa pidämme huolen, että sijoittumisesi Lahden seudulle on mahdollisimman helppoa.

Jos haluat uusia bisnesmahdollisuuksia, tule Lahteen!

Sari Kesäniemi | sari.kesaniemi@ladec.fi | 050 383 8328

 
     
 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Seuraa meitä!

Lahti Business Region nettisivuilla
Facebookissa
LinkedInissä

 
     
 
 
         
 

www.lahtibusinessregion.fi
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 Lahti
phone +358 44 702 2700
www.ladec.fi
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri