Business City Never Stops - Lahden seudun eduista ja yhteishengestä halutaan kertoa

Lahden seudun vetovoimatekijöitä tuodaan jälleen esille yritysten ja yritystarinoiden kautta. Meneillään oleva kampanjaan on valjastettu toistakymmentä uutta yritystä levittämään Lahden seudun yritysympäristön tunnettuutta. Tällä kertaa teemoina ovat vastuullisuus, hyvinvointi, kansainvälisyys ja yhteisöllisyys. Lue lisää!

 
     
 

Paikallista yrittäjyyttä VT12-kehätielle - tärkeää tietoa luvassa 8.maaliskuuta

Lahden eteläisen kehätien rakentaminen on käynnistymässä. Paikallisten yritysten ei kuitenkaan ole vielä myöhäistä päästä mukaan Valtarin ja Destian rakennusurakoihin! Paikallisille yrityksille järjestetään 8.3.2018 klo 8.00–11.30 FellmanniCampuksen Auditoriossa tilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin mahdollisuuksista. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu!

     
     
         
 

Osaavat opiskelijat + paikalliset yritykset = Match Made in Lahti

Match Made in Lahti -tapahtuma tutustutti Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoita Lahteen ja seudun yrityselämään. Tapahtuman järjestelyihin osallistunut LUT:n kauppatieteiden maisteriohjelmassa opiskeleva Sanna Frisk kertoo ohessa päivän kulusta. Lue lisää!

   
         
         
     

Muotoilu ei ole kulmien pyöristämistä - se on mahdollisuus liiketoiminnan kehittämiseen

Muotoilu mielletään helposti asioiden kaunistamisena tai yksittäisten tuotteiden parantamisena. Lahden Seudun Kehitys LADECin liiketoimintakehittäjä Isko Lappalaisen mukaan muotoilu on kuitenkin ennen kaikkea työkalu ongelmien ratkaisemiseen. Lue lisää!

 
     
     
         
   

Marginaalista maailman valloitukseen

Lahtelainen Steaks Contact Wear on muutaman vuoden ikäinen vaatetusalan yritys, jonka tähtäin on Euroopan ja Amerikan markkinoilla. Naisten omaan joukkueurheiluun, Roller Derbyyn, alun perin kehitetty suojavaatemallisto etsii parhaillaan markkinoita muistakin kontaktilajeista. LADEC on ollut vahvasti mukana ja tukena yrityksen vauhdikkaassa alkutaipaleessa. Lue lisää!

 
         
         

CitiCAP-hankkeessa päästökauppaa testataan ensimmäistä kertaa

Lahti tarjoaa kansainvälisesti ainutlaatuisen kokeiluympäristön kestävään liikkumiseen ja investointeihin. CitiCAP-hankkeessa testataan asukkaiden henkilökohtaista liikkumisen päästökauppaa, rakennetaan uusi malli kestävän kaupunkiliikkumisen ohjelmaan, luodaan kevyt tietoalusta liikkumisen tiedon kokoamiseen ja avaamiseen sekä rakennetaan älykäs pyörätie. Lue lisää!

 

Asemaviikko tuo valitut asemat testiympäristöiksi

16.-21.4.2018 Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen, Lempäälän ja Lahden valitut asemat muuttuvat ilmastofiksujen ratkaisujen toreiksi ja testikentiksi.Asemaviikolla voit kokeilla millaisella konseptilla voisit tehdä liiketoimintaa asemalla - ehkä pidempääkin kuin yhden viikon. Lisätietoja Lahden aseman mahdollisuuksista antaa Lahden elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen, 044 018 7378 tai miikka.venalainen@lahti.fi

Lue lisää ja hae tapahtumaan!

     


Kesätyötreffit 21.2.2018 - LADEC välittää pisteellään yritysten kesätyöpaikkailmoituksia

Hämeen TE-toimisto järjestää perinteiset kesätyötreffit yhteistyöverkoston kanssa FellmanniCampuksella Lahden keskustassa 21.2.2018. LADEC on tapahtumassa omalla pisteellä tapaamassa nuoria. Voimme jakaa pisteelläämme myös yrityksenne työpaikkailmoituksia potentiaalisille kesätyöntekijöille.

Lähettäkää siis meille kesätyöpaikoistanne lyhyt info-paketti yhteystietojen kera. LADECilta messuilla on paikalla Krista Mäkelä, joka ottaa vastaan tietoa vapaista kesätyöpaikoista sähköpostitse: krista.makela@ladec.fi

 
     

Lahden alueen kasvupolku käynnistyy: Yritysten ilmoittautumisia otetaan vastaan

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelma, joka auttaa maksutta kasvuhaluisia yrityksiä niiden kasvusuunnitelman pohjalta. Kasvuohjelmia eli Kasvupolku®-ohjelmia järjestetään ympäri Suomen.

Lahden alueen Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki Lahden alueen kasvunälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 
     
     
         
   

IoT Paja -säätiö tarjoaa laitteistoja ja rahallista tukea IoT-ratkaisujen kehitykseen

IoT Paja -säätiö auttaa yrityksiä alkuun toimimalla ponnahduslautana IoT-ratkaisujen alkuvaiheen laitekehityksessä. Espoossa toimiva säätiö tarjoaa myös lahtelaisille yrityksille mahdollisuuden työskennellä laboratoriossaan ja hyödyntää henkilöstönsä tuotteistamisosaamista. Säätiön laboratorion asiakkaaksi voivat hakea  startup- ja pk-yritykset. säätiön asiakkaaksi hyväksytyt ja siellä työskentelevät yritykset voivat hakea myös taloudellista tukea tuotteen suunnitteluun, patentointiin, testaukseen, valmistukseen, esittelyyn ja markkinointiin. Lue lisää!

 
         
         
         
 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Autamme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseeen sekä seudullemme sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontapalvelumme on maksutonta.

Tutustu meihin ja tarjoamiimme palveluihin osoitteessa www.ladec.fi

   
         
         
 
 
         
  Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Lahti Region Development LADEC Ltd
Niemenkatu 73, FI-15140 LAHTI
+358 44 702 2700 | www.ladec.fi | info@ladec.fi

Lahti
Hollola
Orimattila
 
         
 

Mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjettä tulevaisuudessa, peru uutiskirje. Jos haluat tilata uutiskirjeen toiseen osoitteeseen, tee se täällä. Osoitelähde: LADECin asiakasrekisteri